Doprava zdarma nad 2000,-kč, při použití dopravy GLS ParcelShop jen 49,-kč
-0%
Blue Navy (Italy)

Halenka Blue Navy 38237

barva
bílá
660 Kč
545.45 bez DPH
ks
Popis produktu
Kód produktu: 240101

Elegantní halenka se stojáčkem , 3/4 rukáv. Vyrobeno v Itálii

Velikost univerzální -jedna velikost .délka přední díl 56cm , zadní díl 62cm , přes prsa max 62cm.

Složení materiálu: 64% viskóza , 31% polyamid , 5% elasten

Halenka Blue Navy 38237

Objevte svůj nový oblíbený kousek oblečení v naší nejnovější kolekci - Halenka Blue Navy 38237. Tato halenka je dokonalou kombinací stylu, pohodlí a kvality, která vás nikdy nenechá na holičkách.

Design a styl

Tato halenka je vyrobena z jemného a lehkého materiálu, který je příjemný na dotek a zároveň odolný. Její jednoduchý, ale elegantní design je zdůrazněn krásnou modrou barvou, která připomíná klidný oceán. Blue Navy 38237 je navržena tak, aby vypadala skvěle na každé postavě a lze ji snadno kombinovat s jakýmkoli stylem oblečení.

Pohodlí a kvalita

Naše halenka Blue Navy 38237 je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné a dlouhotrvající. Její lehký a prodyšný materiál zajišťuje maximální pohodlí během celého dne. Navíc je tato halenka navržena tak, aby byla co nejvíce praktická - je snadno omyvatelná a rychle schnoucí.

Univerzálnost

Bez ohledu na to, zda hledáte oblečení do práce, na večírek nebo jen na běžné nošení, naše halenka Blue Navy 38237 je ideální volbou. Její univerzální design a barva umožňují snadnou kombinaci s jakýmkoli oblečením a příslušenstvím. Tato halenka je skvělým doplňkem do vašeho šatníku, který vám poskytne nekonečné možnosti kombinací.

Závěr

Nečekejte a objevte kouzlo naší halenky Blue Navy 38237. Její jedinečný design, vysoká kvalita a univerzálnost ji činí ideální volbou pro každou ženu. Přidejte tento skvělý kousek do svého šatníku a ukažte svůj jedinečný styl světu.

Dotaz na produktHlídací pesTisk stránky

Halenka Blue Navy 38237

Zadejte prosím své jméno
Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek