Doprava zdarma nad 2000,-kč, při použití dopravy GLS ParcelShop jen 49,-kč
-0%
Doprava
zdarma
Jopess (ČESKÁ REP.)

Letní šaty na hrubé ramínka Jopess 56237

2 899 Kč
2 395.87 bez DPH
ks
Popis produktu
Kód produktu: 240649

Letní šaty na hrubé ramínka vhodné na denní nošení i pro společenskou událost,  od předního českého výrobce Jopess fashion

Výroba Česká republika

Velikosti 36 až 46 délka 120 cm.

Složení materiálu 97% polyester, 3% elastan 

Objevte kouzlo léta s letními šaty s krátkým rukávem Jopess !

Představujeme Vám letní šaty Jopess , které jsou dokonalou volbou pro každou ženu hledající pohodlí, styl a ženskost. Tyto šaty jsou navrženy tak, aby zdůraznily krásu každé postavy a přinesly svěžest do vašeho letního šatníku.

Elegantní design a univerzálnost

Šaty Jopess vynikají svým jednoduchým, ale přitom elegantním designem. Krátké rukávy jsou ideální pro teplé letní dny a zároveň poskytují dostatečné krytí pro různé společenské příležitosti. Výstřih do "V" působí velmi žensky a zároveň není příliš hluboký, což zajišťuje pohodlné nošení. Délka šatů těsně nad kolena je ideální pro volné letní procházky i pro formálnější události.

Kvalitní materiály a pohodlí

Šaty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Materiál je lehký a prodyšný, což zaručuje, že se v šatech budete cítit pohodlně i během horkých letních dnů. Navíc je látka příjemná na dotek a nezpůsobuje podráždění pokožky, což ocení každá žena s citlivější pokožkou.

Versatilita a možnosti kombinování

Letní šaty Jopess můžete snadno kombinovat s různými doplňky a obuví. Jsou ideální k nošení s sandály, balerínami nebo dokonce s teniskami pro ležérnější vzhled. Přidejte k šatům stylový klobouk a sluneční brýle pro dokonalý letní outfit, nebo je oživte výrazným šperkem a elegantními lodičkami pro večerní výstup.

Ideální pro každou příležitost

Ať už plánujete piknik v parku, rodinnou oslavu nebo jen pohodový den ve městě, šaty Jopess jsou vždy skvělou volbou. Díky svému univerzálnímu designu a pohodlí jsou ideální pro širokou škálu aktivit a situací.

Závěr

Nenechte si ujít šanci vyniknout v letních šatech Jopess , které kombinují styl, pohodlí a kvalitu. Objednejte si je ještě dnes a zažijte nejlepší léto plné pohody a elegance. Vaše nové šaty na Vás již čekají, aby obohatily Vaše letní dni!

Nakupte nyní a užijte si léto ve velkém stylu!

Dotaz na produktHlídací pesTisk stránky

Letní šaty na hrubé ramínka Jopess 56237

Zadejte prosím své jméno
Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek